Al enige tijd geef ik ook keramiekcursussen. De cursus bestaat uit een niet afgerond programma. Hierdoor kunnen zowel beginners als gevorderden meedoen. De groep is klein waardoor ik iedereen genoeg individuele aandacht kan geven. We werken uit de hand; niet op een draaischijf, je leert een werkstuk opbouwen en te kleuren met pigmenten en glazuren. Je kunt kiezen uit verschillende kleisoorten en voor gevorderden heb ik ook porselein papierklei. Wil je werken aan de hand van een opdracht dan is dat natuurlijk mogelijk, maar uiteraard kun je ook met je eigen ideeën aan de slag.

Afhankelijk van de Covid-19 maatregelen start ik eind januari 2021 nieuwe cursus in Monnickendam. De groep is sowieso nu niet groter dan 5 personen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over cursussen en workshops, laat me dat dan weten via het contactformulier van deze website.
een sieraad voor de tuin
Workshop

Naast cursussen organiseer ik ook workshops van minimaal 2.30 uur. In groepen van maximaal 8 personen maak je in korte tijd een werkstuk. Je bedenkt zelf een thema of we doen dit in overleg. Nadat de klei goed droog is bak ik de werkstukken en worden ze geglazuurd. Voorbeelden: samen een totempaal maken, tegeltje, oorwormpotje, een sieraad voor de tuin.


Bakken

Heb je werk dat moet worden gebakken? Geen probleem dat kan bij mij.
Prijzen:
- biscuitstook 950/1020 gr.: €3,00 per kilo
met een minimumprijs van €3,00
- glazuurstook 1020 gr. tot 11.60 gr.: €3,50 per kilo
met een minimumprijs van €3,50
- glazuurstook 11.60gr. tot 1250 gr.: €4,00 per kilo
met een minimumprijs van €4,00