Cursus:
Voor mensen die kennis willen maken met het maken van keramiek geef ik op dinsdagochtend een beginnerscursus aan een kleine groep. Hierdoor kan ik iedereen genoeg individuele aandacht kan geven. We werken uit de hand, niet op een draaischijf. Je leert eerst een werkstuk opbouwen met ringen, daarna komt het werken met plakken klei aan bod. Nadat je werk voor de eerste maal gebakken is ga je het glazuren. Ook leer je hoe je werk kunt inkleuren of versieren met pigmenten. Wil je werken aan de hand van een opdracht dan is dat natuurlijk mogelijk, maar uiteraard kun je ook met je eigen ideeën aan de slag.
Kosten €300,00, inclusief materiaal en stookkosten, voor 10 lessen. Je koopt een stempelkaart voor 10 keer, de kaart gaat bij je eerste les in en is een half jaar geldig.

Open Atelier:
Voor mensen die al ervaring hebben met het maken van keramiek zijn er twee Open Atelier momenten in de week. Op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en op donderdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur. Voor het Open Atelier verkoop ik een stempelkaart, €250,00,00, voor 10 keer. Deze kaart is een half jaar geldig.

Workshop:
Een paar keer per jaar organiseer ik een workshop met een bepaald thema. Zo staat er voor dit voorjaar de workshop het maken van een 'gevelsteen' op het programma. Deze workshop is verspreid over twee dagdelen. De eerste dag maak je de steen de tweede dag, twee weken later, ga je de steen glazuren.Wil je meer informatie en/of op de hoogte gehouden worden over cursussen en workshops, laat me dat dan weten via de mail: anneke.j.mulder@gmail.com