Al enige tijd geef ik ook keramiekcursussen. De cursus bestaat uit een niet afgerond programma. Hierdoor kunnen zowel beginners als gevorderden meedoen. De groep is klein waardoor ik iedereen genoeg individuele aandacht kan geven. We werken uit de hand; niet op een draaischijf, je leert een werkstuk opbouwen en te kleuren met pigmenten en glazuren. Je kunt kiezen uit verschillende kleisoorten en voor gevorderden heb ik ook porselein papierklei. Wil je werken aan de hand van een opdracht dan is dat natuurlijk mogelijk, maar uiteraard kun je ook met je eigen ideeën aan de slag.

In september 2022 start ik een nieuwe cursus op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur in mijn atelier in Broek in Waterland.
Atelier De Helling, Hellingweg 8-10.
Kosten €275,00, inclusief materiaal en stookkosten, voor 10 lessen.

Naast deze cursus zijn er twee Open Atelier momenten in de week. Op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en op donderdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur. Voor het Open Atelier verkoop ik een knipkaart ,€225,00, voor 10 keer.
Helaas zitten beide Open Atelier dagen vol!

Wil je informatie en op de hoogte gehouden worden over cursussen en workshops, laat me dat dan weten via het contactformulier van deze website.